Referentna lista

Opremanje raznih poslovnih prostora

Dugogodišnja uspješna suradnja sa arhitektima, napori naše komercijale i financija, usmjerili su nas u jednu specifičnu, vrlo široku i raznovrsnu (po izvedbi i složenosti) granu naše struke, a to je opremanje poslovnih prostora . Može se reći da je to puno šire od stolarske djelatnosti, jer obuhvaća i neke druge struke i zanate.

Opremali smo: urede, fakultete, ljekarne, restorane, kafiće, shopping centre, trgovine, knjižnice, agencije, bolnice, laboratorije, ambulante, muzeje. Opremanja smo obavili vrlo uspješno, što se vidi iz onog što smo ostvarili.

Ovdje bismo također htjeli zahvaliti na dugogodišnjoj suradnji našim poslovnim partnerima arhitektima, sa kojima smo ostvarili mnogo vrlo uspješnih projekata:

A-plan: Zlatko Barović, d.i.a., Vesna Dalbelo, d.i.a.

Beroš Ana Dana, d.i.a.

Dva+: Judita Ljutić, d.i.a., Damir Ljutić, d.i.a.

Megaron: Đevdet Voljevica, d.i.a.

NVA: Nino Virag, d.i.a.

Soda arhitekti: Vedran Jukić, d.i.a.

Zahvaljujem i svim ostalim arhitektima, dizajnerima i kreativcima koji su svojim projektima, crtežima i idejama pomogli da zajedno napravimo nešto dobro.

Da bi se ideje i veliki projekti mogli ostvariti, shvatili smo da bez dobre pripreme proizvodnje to ne bi bilo moguće kvalitetno odraditi. Zbog toga u pripremi imamo zaposlena 2 inženjera koji razrađuju ideje projektanata i pretvaraju ih u radioničke nacrte. Interaktivni odnos arhitekata i naše pripreme dovodi do ostvarenja originalnih i kvalitetnih tehnoloških rješenja i proizvoda.