Nešto o nama

Naše poslovanje organizirano je kroz dva poslovna subjekta: Hoblić stolarska radiona, vl. Želimir Kvočić i poduzeće Hoblić d.o.o.

Kroz stolarsku radionu odvija se cjelokupna proizvodnja, a poduzeće je osnovano s ciljem obavljanja komercijalnih, financijskih i administrativnih poslova. Kroz poduzeće vodimo i velika opremanja poslovnih prostora, javne natječaje i trgovinu uredskih stolaca i ostalog. Operativno se radiona i poduzeće nalaze na istoj lokaciji u Zagrebu – Prudi 14.

Glavni proizvodni program tvrtke Hoblić su proizvodnja uredskog namještaja, opremanje poslovnih prostora svih vrsta, a zadnjih godina i restauracija namještaja i građevinske stolarije. Sve to proizvodimo na cca 800 m² zatvorenog prostora. Opremljeni smo suvremenim stolarskim strojevima i vozilima za dostavu.

Naši djelatnici svojim obrazovanjem, znanjem i iskustvom stvaraju kvalitetan i kod naših poslovnih partnera prepoznatljiv namještaj. Jako puno ulažemo u pripremu proizvodnje tako da je ta kvaliteta prepoznata i kod naših suradnika arhitekata i naših kupaca.

Pratimo sve trendove koji se događaju u stolariji i opremanju, a pritom ne zaboravljamo da postoji i drvo – prirodno, toplo i oku ugodno.

I stolari imaju svoju povijest!

1928. Josip Komorčec, stolarski majstor pokreće samostalni stolarski obrt u Zagrebu

1994. Tatjana Kvočić (unuka Josipa Komorčeca) i suprug Želimir Kvočić obnavljaju staru stolarsku radionu pod nazivom Hoblić.

2005. Luka Kvočić (praunuk Josipa Komorčeca), kao dipl. Ing. drvne tehnologije započinje raditi u Hoblić stolarskoj radioni. Danas  je na poziciji izvršnog direktora radione.